Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Kaneli juustokakku

03.01.2016, caramellicroko

Screenshot_2016-01-03-13-37-55-1Kaneli juustkokakku on jouluinen ja makeahko hyydykekakku. Kakun valmistamiseen menee jonkin verran aikaa joten sen valmistaminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin.

Tarvitset:
260 g bastone keksiä
50g voita
180g maustamaton tuorejuusto
3/4 dl siirappia
2tl kanelia
4 liivatetta
2 1/2 dl vanilijavaahtoa

Valmistus ohje:
Murskaa Bastone keksit ja kaada sekaan sulanut voi.
Levitä voi-keksi seos vuoan pohjalle.
Sekoita loput aineet keskenään.
Laita jääkaappiin 5 tunniksi.

kirjoittanut: jenna


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *