Lainaa.com

Yleinen

Mansikka mascarpone

03.03.2016, caramellicroko

Screenshot_2016-03-03-14-10-06-1Mascarpone on juhlallinen jälkiruoka, joka on lähtöisin Italiasta. Mascarpone on normaalia tuorejuustoa, mutta kun sekaan lisää kermaa saadaan kevyttä, samettista vaahtoa. Mascarpone on näyttävä ja helppo jälkiruoka. Erilaisia Mascarponeja saa aikaan käyttämälla erilaisia marjoja lisukkeena tai kokoamalla Mascarponen erillaisiin kauniisiin lasiastioihin.(Noin 2 annosta)

Tarvitset:
2 dl kermaa
1 prk mascarpone tuorejuustoa
Tuoreita tai pakaste mansikoita (oman maun mukaan)
2 tl vanilija sokeria
1 rkl sokeria

Valmistus ohjeet:
Vatkaa kerma kuohkeaksi.
Lisää joukkoon mascarpone ja sekoita lusikalla sekaisin varovasti.
Lisää joukkoon sokeri ja vanilija sokeri sekoita.
Ota haluamasi verran mansikoita esille, murskaa tai pilko ne kauniiksi siivuiksi.
Asettele mascarponevaahto ja mansikkamurska vuorotellen tarjoilu astiaan.
Laita ylimmäksi kauniisti pilkottuja masikka siivuja koristeeksi.
Nauti!

kirjoittanut: jenna


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *