Mini Nutella Browniet ovat yksinkertaisia ja pieniä ”Mokkapaloja”. Tässä reseptissä brownieista tulee melko äkkimakeita, jonka takia niistä tehdään minikokoisia. Varaa reilusti kippoja ja aikaa brownieiden valmistukseen. Itse en käyttänyt pelkästään Nutellaa brownieihin vaan minulla oli hasselpähkinä-suklaa levitettä ja vaaleaa maapähkinävoita, joita sitten sekoittelin yhteen. Jos haluat brownieista vähemmän makeita, käytä suklaapipareiden sijasta voileipäkeksejä. Ota jokin tietty astia jota käytät mittakulhona itse käytin jälkiruokakippoa.
Tarvitset:
Jälkiruoka kipollinen murskattuja suklaapipareita
Jälkiruoka kipollinen tomusokeria
Vajaa jälkiruoka kipollinen voita
Nutellaa
Maapähkinä voita
Suklaata
Valmistus ohjeet:
Aloita murskaamalla suklaa piparit hienoksi muruksi.
Kaada sekaan tomusokeri, voi ja reilut 2 rkl maapähkinävoita( Minä laitoin toisen Nutellaa ja toisen maapähkinävoita.) Sekoita hyvin.
Ota mielestäsi taikinallesi sopivan kokoinen vuoka ja folio.
Laita folio vuoan pohjalle niin, että se ylettyy hieman reunojen yli.
Kaada taikina folion päälle ja levitä tasaiseksi.
Sulata mikrossa jälkiruoka kipollinen suklaata ja 2rkl maapähkinä voita. (Tai Nutellaa)
Levitä sulanut suklaa-maapähkinä sekoitus taikinan päälle vuokaan.
Anna jäähtyä 3 h jääkaapissa.
Nosta browniet vuoasta, ottamalla kiinni folion reunasta.
Avaa folion reunoja ja leikkaa brownie pieniksi paloiksi.
Nauti!
kirjoittanut: jenna