Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Vanilijarahka puolukkapiirakka

26.09.2015, caramellicroko

Screenshot_2015-09-26-15-59-37-1 2

Tämän reseptin voit tehdä täysin omalla tavalla esimerkiksi puolukoiden sijasta käyttää mustikoita tai vanilijarahkan sijasta käyttää Valion kuningatar rahkaa, jos siltikin teet puolukoista, voit soveltaa hieman sokerin määrää sen mukaan pidätkö enemmän kirpeästä vai makeammasta.

POHJA:
50 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kpl kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

PÄÄLLE:
2 purkkia valion vanilija rahkaa

ENNENKUIN ALOITAT:
1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

2. Voitele piirakka vuoka. (Voita ja korppujauhoja)

POHJA:
1.Vaahdota voi, sokeri ja kananmuna hyvin vatkaten.

2. Sekoita jauhot joukkoon. Tee tasainen massa.

3. Levitä massa piirakkavuoan pohjalle. (Piirakkavuoan halkaisija noin 22 cm)

TÄYTE:

1. Sekoita sokeri, rahka ja kananmuna. Kaada piirakkavuoassa olevan pohjan päälle.

2. Ripottele pinnalle puolukoita. (Jos käytät pakastemarjoja pyöräytä puolukoita perunajauhoissa tai vehnäjauhoissa, näin piirakasta ei tule liian vetinen.)

3. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia. Anna hetki vetäytyä ennen tarjoilua.

kirjoittanut: jenna


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *